Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 17 september 2012

Inte alltid som man tänkt sig...

Idag föll jag till föga när Nelly ville vara hemma med mig. Den stora faran med att arbeta hemma. Men hon var trött efter helgens kräftskiva och jag hade inte en massa att göra klart idag så jag föll...

Det började bra med mys i soffan och jag hann betala in lite fakturor... och parkeringsböter... Sedan åkte vi och handlade. Inte så kul. Nelly var helt pilletokig och överallt!! Vår handling slutade med att hon ställde sig upp i vagnen, på den där sitsen, medan jag hämtade en grej. Hjärtat i halsgropen!!

Väl hemma åt vi lunch och sedan tyckte jag att hon kunde vila... Det tyckte inte Nelly. En timme tog det och då var jag arg till slut! Puh! För att inte kvällen skulle bli helt tokig fick jag ju väcka henne efter en halvtimme... det tog en halvtimme att göra det! Man kan nu tycka att det hade kunnat vara lugnare om hon sluppit sova och jag är benägen att hålla med. Hade varit skönt att slippa kampen. Men vis av tidigare erfarenhet vet jag att hon då somnat i soffan kl fem för att vakna pigg som en mört typ nio på kvällen... Har alltså hänt...

Nu kan jag titta tillbaka på en dag då jag fått gjort... typ ingenting.... Ska aldrig falla till föga igen för den där söta lilla saken som nu äntligen sover där uppe igen... aldrig mer... Wish me luck! ;)

Svår att säga nej till?
Imorgon klipper jag en beställd börs och några fler sminkväskor. Ska försöka sy dem på onsdagmorgon, innan jag åker till butiken. Det är planen i alla fall. Vi får väl se hur det blir på riktigt.
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...