Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 5 september 2012

Pennfodral

Jag tror min symaskin är ok nu. Jag hoppas det iallafall.

Efter att jag äntligen fick tag i företaget jag köpt den av så fick jag veta att det minsann inte gick på garantin eftersom jag själv orsakat det när jag sydde.... Hmmm, ja, det är ju svårt att undvika att sy på en symaskin. Nåväl, hon tyckte att jag skulle lämna in den på vanlig service. 595 kr skulle det kosta.

Samma dag då jag tänkte lämna in den pratade jag med en kollega som är en hejare på sömnad och symaskiner. Hon kollade på min maskin. Krafsade runt lite och höjde upp nålen. Vips försvann knäppandet och den sydde samma gamla fina stygn som innan.

Nu tror jag knappast det bara berodde på att jag satt i nålen för långt ner, för jag har bytt nål tre gånger medan den varit knasig, men i kombination med att hon kände runt och kanske flyttade något rätt igen så blev det ju bra! Och det är det viktiga. Nu går den som på räls igen och jag bara håller tummarna för att det ska fortsätta så. Händer något igen ska jag inte vara så rädd att krafsa runt själv i allafall! 

Tack för hjälpen, Inga-Lill!

Igår blev det sytt ett pennfack för att fira:


Ikväll funderade jag på att sy lite till, men jag är så trött.... så otroligt trött.... Det får bli en annan dag.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...