Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 25 juni 2012

Mer vimplar

Inte så mycket bättre ljus att fota i, men ni ser mina fina babushkor ändå! Imorgon åker jag och barnen till Luleå en dryg vecka.
Jag har jobbat som en gnu hela dagen idag för att allt ska vara klart inför torget den 6:e eftersom jag kommer hem dagen innan. Jag ska blogga från Luleå, men det blir inte dagligen. Detta är ju främst min "visa-vad-jag-gör-blogg" och jag kommer inte att göra massa grejer där uppe. Men jag har inte visat allt jag gjort idag... så hinner jag bara fota allt så kan jag komma med lite nytt då och då fast jag inte är hemma. :)

Tills vi ses igen... ta väl hand om er!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...