Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 28 juni 2012

Kotte

Jag och mina fina är i Luleå. Här brukar jag hålla hyfsat liv i bloggandet, men min pappas dator vill inte riktigt vara med. Det kan vara Alex som lyckades låsa tangentbordet första kvällen. Hur som helst är det svårt att blogga utan tangentbord... därav min frånvaro. Nu har jag fått kläm på hur man gör detta via mobilen så... Varsågod; en äggätande igelkott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...