Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 6 juni 2012

Men, va´ f - - !!

Idag har jag en skit-borr-dag! Det börjar med att jag ska testa en ny borr. Blir värsta fula hålet, spricker och lossar stora bitar på undersidan av tallriken. Jag byter borr till den gamla och ska borra i en kollegas tallrik... En beställning och därför extra läskigt. Jag testar en egen tallrik först. Går bra. Sedan tar jag tag i beställningstallriken. Det är ett jättehårt porslin och bara det känns inte bra.... Två kakfat i samma porslin. Jag ska alltså borra i sex stycken sådana här hårda tallrikar tänker jag. Och så händer det som inte får hända. Tallriken spricker!

Jag ringer min kollega och avsäger mig beställningen. Jag vill inte borra sönder en till av hennes fina tallrikar. Trist!

Nåja, när jag ändå har grejerna framme så borrar jag väl vidare en stund tänker jag...

Borr...går bra.
Borr...sprick!
Borr...går bra.
Borr...går bra.... tills jag ska sätta ihop fatet. DÅ spricker den!

Så, dagens borrfacit: 7 stycken tallrikar....4 spruckna!
En skit-borr-dag alltså!

Jag tar och syr lite istället...
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...