Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 15 juni 2012

Morgonprovning...

...med nappen i!

I:s klänning.
Lite stor till Nelly så den blir nog bra.

Ugglor...


Om ni tycker Nelly är lite bredbent idag så beror det på att jag måste stå så för att komma ner lite när jag fotar. Sätter jag mig på huk gör Nelly också det och då ser man inte mycket av klänningen minsann! En liten härmapa är vad hon är. :)

Idag har jag inga ärenden runt sta´n utan kan bara förbereda marknaden och annat.
Skönt!
Vi ses!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...