Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 10 juni 2012

Sommarlov!

Ja, för barnen i allafall! Nu jobbar jag två dagar till på skolan och sedan får man väl lov att säg att även jag går på sommarlov. Det ska bli härligt! Jag har fullt upp med en massa roligt i sommar. Så innan Nelly går på ledighet efter den här sista veckan på förskolan får jag vara duktig på att fokusera rätt. Just nu spretar mina tankar och idéer åt alla håll så vi får väl se hur jag lyckas...

Jag får väl berätta litegrann... Först ut är eventuellt ett försäljningstillfälle på söndag. Eventuellt säger jag för det beror på väder och om jag hittar ett bord innan dess. Det är en motorträff vid Åsunden, där arrangörerna ville ha försäljare vid start och mål. Min fina vän Minna ska vara där och frågade mig. Jag funderar på att ta med hela familjen och hänga en dag. Låter väl mysigt?!

Sedan är det torghandeln den 6 juli. Då kommer jag och barnen hem från Luleå dagen innan så det gäller att allt är klart innan vi åker. Full fart fram till midsommar ungefär!

Och det största som är på gång i sommar? Jo, jag vill inte säga för mycket än, men någon gång i sommar kommer möjligheten att hälsa på hos mig... fast inte hemma här, utan i en lokal i Borås. Jag kommer tillsammans med Malin som har MeMej skapa ett showroom där vi ska visa upp (och sälja) våra grejer! Det är ännu så nytt och vi vet inte riktigt vad vi håller på med och var vi ska börja, men det kommer mer information inom kort!

Därför ligger mina planer på en webshop lite på is. Jag vill nu ge detta min fulla uppmärksamhet ett tag och se vart det leder innan jag startar upp fler projekt.

Det känns i allafall som om jag går en spännande sommar till mötes!
Kram E.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...