Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 21 juni 2012

Väska och börsar

Jag vet att jag ofta säger att jag gillar mina grejer och det har ju framförallt att göra med att jag tycker så mycket om mina tyger!! 

Den här väskan inte bara gillar jag... jag älskar den! Ärligt!

Storlek L
250 kr
Lyllos den som köper den...eller ska jag behålla den!? ;)

Två börsar blev klara idag också. 

Ja, man kan nog säga att jag snöat in på den här färgställningen. Fast nu ska jag byta tråd... det vankas grönt ett tag framöver! Men inte nu... nu ska vi börja fira midsommar ju! Ikväll blir det förberedelser såsom städning m.m, imorgon ska vi umgås med familjen Jagetun och hoppas på sol så att vi kan ta en promenad till Ekhagen utan paraply.

Kram på er allesammans!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...