Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 20 juni 2012

Solig kväll

och midsommarfest på förskolan.
Smak av sommar minsann!
Nelly utan minsta Oopsie på sig, men fin ändå! :)

Imorgon får Nelly vara några timmar på förskolan (tack för det, världens bästa fröknar!) så jag hinner åka till vår lokal och fixa lite. Samtidigt har jag massor att göra klart här hemma inför marknaden den 6:e. På tisdag åker vi ju till Luleå och kommer tillbaka igen den 5:e. Andas luuugnt....

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...