Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 30 januari 2011

Det här var kul!

Det var jättekul att få göra det här. Jag har haft tanken länge, men inte haft tiden att fixa med det. Så nu när min mamma bad om en grej som vi kunde ge i present till en liten tjej så såg jag min chans att äntligen få utlopp för dessa tankar!!

Det finns ju inga större begränsningar för hur man kan kombinera tyger och band av olika slag när man gör ett sånt här "fin-förkläde". Fin-förkläde för att det är väl inget man kladdar ner och tvättar hur många gånger som helst. Det är alltså inte gjort i vaxduk, utan vanligt bomullstyg. Absolut tvättbart, men det blir kanske lite tråkigt om man gör det för ofta. Och jag kan inte garantera att det inte fäller, för jag har inte tvättat dessa tyger!

Men det är fiiint...

Detaljer:2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...