Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 16 januari 2011

En liten hund

Äntligen ett husdjur! :)
Jag har länge varit sugen på att testa något sånt här. Hu, vad pilligt det var! Jag blev inte helt nöjd. Men övning ger kanske färdighet... Alex fick den här och Nelly var väldigt intresserad så jag får väl sy en till. Har lite dåligt med vadd bara. Någon som har en säck över?


Ärliga blå ögon?
Pricken (som han blev döpt till) är drygt 10 x 10 cm. Liten jycke...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...