Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 19 januari 2011

Efterlängtat paket!

För ett par veckor sedan beställde jag knappar och band på tyg.se. Dyr frakt, men när man hittar det man letat efter så länge så måste man ju bara! Så, nu är jag glad!

Prickiga band!! Och annat fint. Jag har inte så att det räcker till tunika eller förkläde. Jag köpte bara 1 meter, förutom rött och rosa där jag köpte 3 meter. Dessa är tänkta till snuttefiltar och detaljer.

Alex staplade knapparna så fint!

Hade man haft obegränsat med kapital hade jag kunnat handla så mycket mer. Nu fick jag prioritera och välja bort. Trist, men jag är glad!!! :)

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...