Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 22 januari 2011

Framtidsplaner


Nu finns det vimplar på Lagerhaus. I senaste mama-tidningen kallas de flaggspel. Det ordet kanske jag också ska använda så hamnar jag i fler träffar på Google. Man får inte vara dum. ;)

Jag ska kolla kvalitén på Lagerhaus vimplar någon dag. Priset är dock högre än mina... om deras inte är fasligt lång förstås..., det vet jag ju inte heller. Men att det finns vimplar där borde ändå vara till min fördel. Ju mer populära och ju fler som syns i olika affärer desto mer väcks ha-begäret och alltid blir det några fler som googlar och kanske hittar mig här!

Nu är jag ju på gång med att starta upp Oopsie Daisy Nelly till ett företag och då behöver jag en jämn ström av kunder. Min förhoppning är att jag kan sy en dag i veckan från mars kanske. Men jag vet inte så mycket om att starta eget än, så jag vet inte hur länge det tar heller... Det är nog lite trix och fix innan allt är klart skulle jag tro. Jag berättar mer när jag vet mer.

Kram E.

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du har planer! Gör som jag, skaffa F-skatt och A-skatt om det känns som ett stort steg att ta i början. kramis

    SvaraRadera
  2. Härligt! Lycka till med företagsplanerna! Det kommer bli kanon. Jag ska snart komma med en beställning ;) Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...