Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 6 januari 2011

Ny produkt!

Efter många förfrågningar testar jag nu att sy dregglisar, eller dreggelscarf. Kärt barn har många namn. Jag har ju ingen overlock så jag har varit tveksam länge. Det är ju väldigt enkelt om man har en så´n nämligen. Men jag vändsyr och det har hittills blivit bra.
Jag tror inte min modell passar de allra minsta, men jag använder såna här på Nelly nu för att hon inte ska vara så bar i halsen när vi är ute. Sydde en med fleece tidigare just därför. Lite värme också.
Den här är med flanell på undersidan. Också mjukt och gosigt. Tryckknapp med två lägen. Jag tar 75 kronor för en sådan häringa scarf. Men just den är är Nellys! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...