Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 31 januari 2011

Textiltryck

Idag har jag testat mina nya grejer från Panduro. Det var roligt!
Jag tryckte Nellys namn på hennes senaste scarf. Det blev fint men jag tycker nog att färgen blev lite blek. Det var färg för mörka tyger och borde väl ha blivit bättre tycker jag... men jag kanske tryckte för hårt. Jag kan inte ta mer färg, då flyter det ut, men jag ska experimentera lite mer.


Det vore kul att kunna erbjuda tryck av namn, figurer eller fina ord på vimplar, tunikor förkläden (av bomullstyg) och scarfs. Sitter nog inte så bra på vaxduk, annars hade det varit kul på haklappar också...

Jag återkommer när jag kan erbjuda detta! När jag lärt mig tekniken och känner mig nöjd med resultatet alltså. :)

Go´natt!
E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...