Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 15 januari 2011

Tävlar!!

Jag kollar då och då in på mysungar.se för där finns så fina kläder! Sånt som jag aldrig skulle våga mig på. Jag håller mig till enkla saker med raka sömmar och snälla material! Hyfsat fort ska det gå och roligt ska det vara!

Därför skulle jag så gärna vilja vinna ett plagg till Nelly från mysungar. Så jag länkar på, från båda min bloggar. Mina chanser ökar! :)

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...