Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 8 januari 2011

Väskmönstret

Tänkte jag skulle ge lite cred till den som gjort mönstret till den väska jag syr! Jag googlade runt efter just väskor när jag hamnade på Linnzans blogg. Numera verkar hon mest hålla på med scrapbooking. Väskmönstret är från 2008. Jag har bara gjort ett par förändringar. Bredare axelband och så rynkar jag inte vecken utan viker och syr fast dem innan. Jag använder ofta så tjocka tyger att det är svårt att dra rynktråd.

Den är inte särskilt svår att sy, testa själv vetja´! :)

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...