Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 6 mars 2013

Jaha...

...det blir aldrig som man tänkt sig...

Nelly kräktes upp välling i morse. Det är faktiskt inget ovanligt! Min lilla tjej har väldigt lätt för att kräkas. Bara hon böjer sig fram eller hostar kan det komma upp. Idag toppade hon dessutom kräkningen med att utbrista; Jag mår illa!
Då blir jag ju lite nojig. Tänk om liksom...

Så nu ligger en fröken pigg här i soffan. Vi har pratat allvar om att mamma måste få greja en massa idag, men vi får väl se hur mycket som blir gjort. 

- Mamma! Mamma! Mamma!
...Andas lugnt bara....

Har iallafall testat att göra pompoms av tyll.
Det var riktigt kul. Men det går åt mycket tyll om man vill ha den bäst.
Så nu har jag beställt mer tyll på rulle på ebay. :)
Tänk sådana här i en massa olika färger! Underbart!


Har fler idéer med tyll. 
Tänkte att nu när jag ändå börjat är det lika bra att köra på!!
Vänta bara...

På återseende!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...