Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 5 mars 2013

Snart...

Det är lite tyst från mig. Just nu har jag fullt upp med att ta hand om min lilla Nelly. Grabbarna är i Sälen och vrider knän (ingen fara, nu är det bra!). Jag och Nelly har det bra. Men visst tar det på tålamodet ibland att vara den enda som det går att tjata på.
- Mamma.... mamma... mamma!!!

Jag räknar till tio ibland, ryter till ibland och ibland lyckas jag vara riktigt gullig... Man gör så gott man kan helt enkelt.

Imorgon är det onsdag och sydag. Jag har en beställning som jag tar tag i så fort jag fått ett mått. Men sedan är det ju hög tid att producera till minimässan den 27 mars. Klart att det finns lite i butiken, men jag har några grejer jag vill ha med. Lite vårgrejer tänker jag... Och så ska jag ut på några ärenden. Vi får se hur mycket som hinns med.

Nu... soffan och Tingeling (idag igen!)
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...