Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 6 mars 2013

Sydagen...

...som blev sjukdagen är nu slut.
Den började bra. Nelly var väldigt förståndig och verkade på det klara med att mamma hade saker att greja med och att hon inte fick tjata på sin mamma. 

Efter lunch hände något. Jag vet inte om jag kan skylla på Tingeling, men plötsligt var Nelly sur på mig... som Tingeling på Lizzies pappa, förklarade hon. Jaha... Jag har fått rätt mycket skäll idag. Men summasummarum; Det har varit en helt okej dag. Det känns som om jag inte fått så mycket gjort, men den känslan har jag ofta. Jag tror helt enkelt att jag hoppas på så mycket mer, men tiden räcker ju inte till mer än den räcker till. Den tar fort slut.

Jag har sytt ihop en mössa iallafall:
På en lite sur Tingeling?

Och jag har fått besked om att jag är "antagen" till hantverksmässan i Hjo 12-14 juli. 
DET ska bli så kul!!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...