Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 21 juli 2013

Aldrig för sent...

...att upptäcka nya nöjen. I brist på mina symaskiner måste jag hitta nya saker att pyssla med. Virkning kändes som något jag ville lära mig igen. Jag kan ju liksom själva principen, men har inte virkat på säkert 25 år. Internet i da shit när det gäller att lära sig! Jag har googlat och hittat videos med allt och mer därtill! ;)
Fjäril, ros, blomma och mormorsruta. Det här är jättekul!!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...