Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 25 juli 2013

Mer nya tyger

Får som sagt ofta önskemål om "pojkiga" tyger.
Jag tycker nog att dessa känns så,
men självklart finns det många tjejer som gillar fordon och gitarrer!
 
Är det något jag lärt mig sedan jag började sy, sälja och ta upp beställningar är att alla tänker väldigt olika kring det där med pojkar och flickor. Jag tänker ju som jag gör och vill inte påverka i någon riktning egentligen. Sedan älskar jag ju själv det där rosa, fluffiga och gulliga...som ni säkert redan förstått...men det gör ju inte alla.
 
Jag har iallafall endast köpt halvmetrar av dessa tre tyger, så jag tänker kulpåsar, dreggelscarfs, snuttefiltar och börsar...
 


 
Fina va?!
Imorgonbitti startar vår hemfärd, men det tar ju sin lilla tid så vi kommer inte hem förrän sent på lördag. Då är det väl packning och landning som tar tid ett par dagar, men i början på nästa vecka hoppas jag kunna ta tag i några beställningar.

Vi ses!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...