Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 28 juli 2013

Hemma igen

Skönt att vara hemma.
Hur bra man än har det på semestern är det skönt att komma hem.

Idag är det mulet. Nelly leker med grannen som hon längtat efter.
Jag tvättar och packar upp, men så blev jag sittande för att föra över bilder från kameran. 
Fastnade lite, som jag gärna gör, och rensar bland bilderna.
Då hittar jag ett par gamla foton som jag inte visat här.
Jag försöker fota allt jag gör, men allt kommer inte upp här.

Här är iallafall två beställningar som redan är levererade:
Snuttefilt med matchande napphållare

Bullig börs
Jag har fortfarande "semester", men nu på hemmaplan så jag kommer börja greja med ett par beställningar. Men det får gå i sakta mak. Jag måste ladda inför vardagen som brakar in med full kraft om 2 veckor!

Imorgon tar jag en tur till Skroten och fyller på med basgrejer som kantband, tråd och prickigt tyg.
Det är ett hårt jobb.... men nån måste göra det... ;)
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...