Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 11 juli 2013

Äntligen färdig!

Jag känner mig faktiskt färdig för en gångs skull.
Oftast brukar jag prioritera bort sak efter sak inför en mässa eller marknad. För att jag inte hinner helt enkelt. Men antagligen för att jag jobbat på rätt bra och kanske varit realistisk för en gångs skull, så har jag hunnit färdigställa allt jag tänkt. Nja, en tyllkjol tar jag med och ska sy på blommor någon gång i Hjo... men jag måste ju ha något att pyssla med om det inte kommer några kunder också.

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner mig rätt trött som tur är. Annars hade det nog varit svårt att somna ikväll. Jag hoppas jag kan blogga lite på plats, via mobilen.

Några nysydda grejer som ska med:
necessär/sminkväska
necessär/sminkväska

bulliga börsar

pennfodral (tema körsbär!!)

snuttefilt, med nya fiiiina knappen

barnvagnsvimpel med bjällra

Sov sött och håll några tummar för mig nu i helgen!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...