Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 2 juli 2013

Inget klart!

Det blev gjort en del igårkväll. Jag kom i säng efter tolv och hann sy på flera saker. Men inget som blev klart. Mina bulliga börsar t.ex. blir sällan klara vid samma systund. Det är ofta några trådbyten p.g.a. att jag syr på en spets eller ett band. Och så kanske lite handsömnad av en knapp, rosett eller blomma. och så sista hopsömanden av en ny tråd... och så det lilla vändningshålet såklart...kanske ytterligare en ny färg. Pilligt, men kul. Igår blev det tre börsar på g och några vimplar. Sedan började ögonen gå i kors och efter att ha sprättat efter ett feltänk så stängde jag av. Trött.

Idag vankas lagning av en tand. Med bedövning och ångest. Tandläkaren och jag är kanske hyfsat vänner, men jag gillar inte när hon ska ge mig sprutor och borra i mina tänder. Vill inte...

Tänk på mig hörrni! Skicka mig lite styrka vid 14-snåret!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...