Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 28 april 2011

Dagiskasse Flower Power!Idag var ingen perfekt sydag. Jag klippte ut grejer, pratade med Skattemyndigheten, åkte in till banken med lite kontanter som folk betalat med, åt lunch och hann sy EN väska! Wow... :(


Känns futtigt på nå´t vis.


Men väskan blev fin! :)


Och namnet dagiskasse är inte mitt påfund. Det är ett vedertaget namn och eftersom jag vill hittas vid googlingar och annat så får jag snällt använda det, även om jag vet att förskolekasse vore mer rätt... eller varför inte något helt annat!?!


2 kommentarer:

  1. Gud vad fint du gör!!!!! Jag skulle vilja ha en tunn mössa till Frej. Vill ha den där lite längre modellen med "häng". Har du nåt snyggt "pojkigt" tyg i tex brunt och/eller turkost som är några av mina favvofärger. Eller en enfärgad med ditsydd stjärna fram kanske? Sen vill jag ha en solhatt till sommaren också. Ska jag ta lite mått på hans huvud kanske? Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ta mått på det lilla söta huvudet. Och kolla tygerna på bloggen. Jag har några fina mösstyger. Finare i verkligheten t.o.m. Jag vet ett som skulle vara bra... :)
    Återkommer på fb eller mail.
    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...