Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 12 april 2011

Puh!


Efter en dag som varit den mest intensiva jag haft på länge är jag nu helt slut och orkar bara sitta här i soffan och blogga lite sakta och lugnt. Nyss när jag skulle bära upp Nelly som somnat i min famn så var jag på väg att lägga henne på skötbordet! Och när jag väl prickade rätt och skulle lägga henne i sängen så slog jag huvudet i hyllan ovanför. Då var det bara att konstatera; sitt still och gör inga yviga rörelser nu. Det är säkrast så... :)

Här är Malins fina väskor som hon ska få snart. Hon har själv valt tygerna. Vi beställde från Volksvaden ihop.

Obama!

Hurra för presidenten!

Peaceblomma. Underbara färger!2 kommentarer:

  1. Hej, jag kom på en sak! Lägg ut Obamaväskan på någon amerikansk sida så kanske du får en miljon beställningar, om inte förr så till valet. Varför inte Obamas hemsida?
    Puss, pappa.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...