Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 1 april 2011

Resultatet av min sista tygjakt på ett tag nu...


Apor i trikåtyg

Jättesöt flanell med elefanter i glassfärgerna, rosa, lime och turkos.

Svart med turkosa prickar, tunt.

Lila med vita blommor, tunt.

Ett nytt, mysigt barntyg. Lite kraftigare, funkar inte till snuttefiltar...
...i svart

...i blått

och närmare.

Jag har uppdaterat vissa bilder till höger också. Knapparna, prickarna m.m.

Nu är det fredag. I helgen är det tennis för Alex både lördag och söndag. Barnkalas på söndag för densamme. Alltså att gå på, inte att ha själv. På lördagskvällen ska hela vår familj på middag hos familjen Björklund. Det ser vi mycket fram emot! Ska bli så mysigt.

Ha en härlig helg!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...