Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 8 april 2011

Flugsvampsmössa!


Det var nära att jag inte fick köpa det här tyget. Det skulle testtvättas för det misstänktes för att fälla eller något. Men jag bad så snällt att jag fick köpa en liten bit. Nu har jag tvättat den här mössan och den varken fällde eller tappade färg. Jippie!

Finns tyg till två mössor till. Först till kvarn...
Uppdatering: SLUT


Nelly tycker den ska sitta så här...

Mamman tycker så här...
Vad tycker du?

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...