Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 6 april 2011

Vår morgon hittills


Vi vaknade halv åtta och låg och myste tills efter åtta då killarna gått till sina bussar. Sedan gick vi ner och fixade välling, nännin.


Nu sitter vi i soffan och kollar på Mumintrollet. Nelly är riktigt förtjust i Lilla My, mammamu (jo, så låter det när hon säger Lilla My. Kul!) Det är ett avsnitt som jag såg när jag var liten, vilken nostalgitripp!


Idag har vi en dag utan andra planer än att bara vara. Det regnar, så några längre promenader lär det inte bli. Men vi brukar inte ha några problem med detta varken jag eller Nelly. Vi gillar våra fisa-i-soffan-dagar.

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...