Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 6 april 2011

Resten av dagen...


...förflöt i ett fisvänligt tempo. Vi badade, käkade vindruvor och matade nalle. Fler sådana här dagar, tack!

Imorgon är det sydag! Jag kan fortfarande inte färdigställa något eftersom jag saknar etiketter, men det finns saker att göra ändå. Just nu har jag 16 grejer att sy. Men alla är påbörjade på något vis. Så snart kommer massa nya bilder!

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...