Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 15 april 2011

Nelly läser tidningen

Hon är särskilt road av vem som fyller år.

I helgen är jag solo med mina barn. Thomas är i Varberg med ett grabbgäng och badar i havet. Vi har det mysigt här hemma, men lite tomt känns det allt. Imorgon ska jag till Baby-och barnmässan i Göteborg. Det ser jag fram emot. Nästa vecka är det påsklov. Då syr jag på tisdag och har utvecklingssamtal på torsdag. Men annars är vi hemma och tar det lugnt. Det ser jag också fram emot.

Trevlig helg!
E.


2 kommentarer:

 1. Kan hon verkligen läsa!
  Otroligt.
  Kram mamma å pappa.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det! Men så är hon ju ett geni också...
  Kram E.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...