Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 26 juli 2011

Dukar!

På Emmaus och Myrorna hittade jag dessa fina runda dukar. Tänkta att bli kjolar. Men jag kan ju inte ha hur många som helst, så det är nu fritt fram att paxa en. Först till kvarn...
PAXAD
Tyvärr har denna blåa några fläckar. Svaga kaffefläckar antagligen. Trist! Fast de syns faktiskt mer på bilden än i verkligheten. Och jag tror inte det syns så mycket när man syr en kjol av den. Det blir liksom massa tyg som faller och täcker, men det stör mig så klart! Jag har definitivt lärt mig att kolla nogrannare innan jag köper!


Pris för färdig kjol (till vuxen): 200 kr


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...