Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 21 juli 2011

Finfina tyger

Jag tog en tur till Rydboholm idag. Där finns en fin fabriksutförsäljning av designtyger av kända och säkert även mindre kända designers. En del var skitdyrt ändå. Jag fattar att det säkert var billigt om man jämför, men ändå...


Nåväl, det fanns hur mycket fint som helst och jag hade kunnat köpa massor. Men jag var ytterst selektiv idag och köpte bara det jag tyckte var allra finast. Det blev mest vaxduk. men två vanliga tyger blev det också. Se så fint:


Vaxduk...tänk förkläden och haklappar. Underbart!


Bomullsväv. Jag tänker dagiskasse... vad tänker du?

Och detta underbara.... Barndomsminnen. Ni vet sådan där hättor! Nu syr jag inte sådana (än!), men jag tänker singoalla...scarfs.... mmmmums!

Jag är mycket nöjd med mina inköp.
Däremot är jag inte så nöjd med min produktivitet. Den är i det närmaste obefintlig. Har jag tagit semester ändå? Man kan tro det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...