Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 11 juli 2011

Jag fick ett mail...

... och en bild för ett tag sedan. Det var från Hannah. Hon köpte en vimpel av mig på Fristad vårmarknad och hälsade att den nu satt uppe i hennes rum och att hon var jätteglad att hon köpte den. TACK Hannah! Jag blev så glad att få en hälsning och en bild. Så kul att se hur något jag gjort används någon annanstans!

Så, ni som ev. handlar av mig... hör gärna av er. Jag uppskattar det verkligen!

Kram E. (som precis tog sig i kragen och momsdeklarerade för andra kvartalet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...