Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 12 juli 2011

Nya tyger!

Inköpta på Stoff & stil i Göteborg idag.


Jag har även gjort om till höger här, bland mina tyger. Fotat varenda tygbit i hyllan!! Zzzz... Hoppas du kan se bildspelen. Hör av dig annars så kan jag maila bilder eller länkarna till albumen. Idag har vi varit på Liseberg. Men nu är jag så trött, efter allt stim på Liseberg och allt trixande med bilder fram tills nu, att jag inte orkar berätta om det. Vi tar det en annan dag, OK?

Go´nattkram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...