Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 17 juli 2011

Mammas hatt?

Hoppas den passar!

Det här med solhattar är lite klurigt. 4 delar som ska passa ihop och enligt mönstret gör det numera det, men ändrar man då lite på storleken... Då påverkar det så klart alla delar och risken ökar markant för att det ska bli fel i beräkningarna så att plötsligt inte t.ex. brättet och resten av hatten passar ihop. 1 millimeter för mycket på alla brättedelar blir ju 4 mm runt om, så det ökar liksom snabbt. Men strular det inte för mycket så är det ju en sorts utmaning och när det till slut blir bra så blir man ju extra glad.

Söndagslunk här hos oss. Regnet öser ner utanför och vi pysslar runt på varsitt håll.
Ikväll ska jag försöka sätta in foton i album. Jag ligger efter 1½ år tror jag. Det har liksom inte varit första prio på länge nu...


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...