Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 5 juli 2011

Surt sa räven...

...om citronen...


Ikväll åt vi bulgursallad med lax och halloumi. Supergott och enkelt! Riktig sommarkvällsmat!Det är mycket "bara om oss"-inlägg nu. Men det är väl så det är...semester och allt! Fast ikväll ska jag sy. Jag har en väska, en hatt och ett förkläde att sy på beställning. Sedan har jag klippt ut en klänning till Nelly i singoallamodellen. Den blir nog fin så jag vill gärna sy den snart! Jag säger bara... ugglor! :) Bild kommer!


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...