Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 9 juli 2011

Frånvaro...

...förklaras med att vi varit på tur! Vi åkte till Kolmården i torsdags. Sov över på Marmorbrukets bed & breakfast, som vi verkligen kan rekommendera! Vi bodde i det som kallas Galleriet. Fräscht och fint. Lugnt! Trevliga ägare och nära till djurparken. På torsdagkvällen åkte vi och badade och åt italiensk glass innan vi hade riktig myskväll i vårt boende, som förresten var ett gammalt stall. Efter buset på gräsmattan åt jag och Thomas räkor och drack vitt vin. Barnen fick spagetti och köttfärssås. När Nelly somnat spelade vi Geni. Max vann, men jag kom god tvåa. :)

Tänk vilken tur Nelly har. Världens bästa brorsor!
Busiga bästa Alex

och starka bästa Max

som t.o.m. orkar snurra Alex.

Jag har världens finaste barn!

Och om jag inte hade haft dem utan bara sett dem på sta´n , med någon annan mamma, då hade jag sagt att: de där fina barnen skulle jag vilja ha!!
Jojemen, så är det!

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...