Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 13 juli 2011

Dödskallar!!


Jag är liiite kluven till dödskallar på små söta barn. Men de här är ganska fina på något vis. Och jag hade lovat Alex att få välja vilket tyg som helst till en tunika till Nelly. Får se vad damen själv säger när hon vaknar imorgon.

Modellen känns i allafall hur bra som helst. Otroligt användbar och med nya tyger blir det verkligen ett nytt plagg varje gång. Kul!

Imorgon ska ni få se en annan sak jag gjort! (Sicken cliffhanger va´?!)
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...