Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 10 juli 2011

Singoallaklänning med ugglor


Igår blev den nästan klar... ska bara fålla upp den. Tyget är ljuvligt, beställt från Tyskland och räcker tyvärr inte till några fler. Så detta är ett unikt exemplar hos Oopsie Nelly of Sweden! Vilken tur min Nelly hade nu va´?! :)

Jag tror faktiskt att hon inser detta. Hon är mycket förtjust i sin nya klänning och har testat den nästan överallt nu på morgonen...


Nu ska jag följa Alex och kompis ner till sjön för ett dopp. Fast jag håller mig på torra land jag!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...