Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 10 juli 2011

Bollfrans...

...eller pom pom. Välj själv. Jag gillar båda namnen lika mycket. Snacka om att lyfta ett tygstycke! Så enkelt, så genialt! Tack för upptäckten av bollfransen!!


Modellen är inte perfekt än. Jag tror den ska vara lite spetsigare i snibben liksom. Men det här var ett första test och tygbiten var inte längre än så här. Jag tänker mig till barn i första hand. Det går åt så mycket tyg till en för vuxna och bollfrans är icke gratis vill jag lova, så det bli så dyrt i utpris...


Den här är 145 x 35. Skulle nog kunna vara 140 x 45 och spetsigare. Testar på Nelly imorgon.


Priset får variera lite utifrån vilket tyg jag använder. Men runt 100-150 kronor får det nog landa på. Ska räkna lite på det och googla runt så återkommer jag.
Nu, sova!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...