Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 28 maj 2012

Vilken helg!

Sommarvärme!Efter grill, rosévin och liten-pool-plask på altanen gick jag till slut ner i källaren för att sy klart en beställning på napphållare. Efter några dagars syande då och då har jag nu 30 stycken napphållare som ska skickas till Babykoncept i Göteborg.
Hoppas de blir till belåtenhet.


Imorgon syr jag en strosa-på-sta´n-väska till Susanne, som ska till Paris i helgen.
Tänker hinna med lite mer också, men vad får ni se då... nu ska jag sova.
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...