Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 16 maj 2012

Flitens lampa

Här har jag sytt i full fart hela dagen! Det har flutit på bra så jag har fått mycket gjort. Men det ligger kvar några högar... Sorterar in grejerna i trådfärg. Har kvar svart, brun, turkos och grå kvar. Men jag började med de färger som hade mest i högen (grön, röd, vit, rosa, ljusblå) så jag ska nog kunna fixa det där sista imorgon. Några exempel på vad som blev klart idag:
Nu, sova!
Go´natt!
E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...