Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 14 maj 2012

Nattliga funderingar

Jag sitter uppe sent...
Har massor att göra klart inför marknaden och imorgon (hmmm....idag) måste Nelly vara hemma med mig. Vi trodde att hon skulle vara tillräckligt kry för att gå till förskolan nu efter helgen, men hon hostar fortfarande mycket på nätterna och idag har hon inte varit så pigg. Riktigt tjurig faktiskt! Så det blir kanske en munter dag imorgon!! Jag räknar inte med att få mycket gjort och med detta kom förklaringen till den sena timmen... Därför sitter jag nu här och bloggar kl.ett på natten! Jag har sytt ihop en hel del under ca tre timmar, så nu är det dags att gå och sova.

Men jag har inte bara sytt...  Jag filurar på det här med webshop. Att jag ska ha en är helt klart, men vad jag ska sälja där är under utredning. Självklart sådant jag tillverkar. Inte allt, men vissa utvalda produkter. Och nu är jag fasligt sugen på att satsa lite mer och köpa in fina tyger som jag också säljer. Jag älskar ju att snoka upp lite roliga tyger som inte alla har och nu har jag siktet inställt på Michael Miller. Där finns fantastiska tyger som är ganska ovanliga i Sverige. Så jag tror att det finns en marknad. Det krävs dock en investering på ett antal tusen. Man måste ju såklart köpa en viss mängd om man vill bli återförsäljare...

Jag filurar vidare.

Vill bara visa vad jag dreglat över under kvällen:




Go´natt!
Vi ses imorgon, idag, om några timmar! :)
E.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...