Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 5 maj 2012

Rosa tutu!
Det var jättekul att stå på torget igår. Lugnt på eftermiddagen så dagen kändes ganska lång. Men alla var så positiva och trevliga. Jag sålde bra och det gav verkligen mersmak. Nu längtar jag till vårmarknaden och till nästa torghandelsfredag jag ska var med på! Måste fylla på lagret också. Haklappar, kulpåsar och börsar var mest populärt. Kul!

Ha en skön fortsättning på helgen!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...