Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 21 maj 2012

Obegripligt!!

Hur kan man låta bli att stanna här? ;)

2 kommentarer:

 1. Du ska veta att jag åkte ner till stan enbart för att gå till dig och handla. Hade varit inne på din blogg och sett allt fint du har. Så min marknadstid var 5 min, det räckte för att jag skull bli nöjd.

  Annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååå, efter en tråkdag på jobbet och en svacka efter marknaden var detta precis vad jag behövde höra! TACK! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...