Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 21 maj 2012

Hur det gick?

Vanligaste frågan, nu efter marknaden. Hur gick det? Alltså... sålde du nå´t?!

Jag sålde skitdåligt! Timpengen för att stå 8 timmar på fredag och 6 timmar på lördagen var skamligt låg. Lite folk p.g.a. ganska kallt väder kanske, men framförallt är det svårt att synas på en så stor marknad tror jag. Jag gör mig nog bättre i mindre sammanhang. Här drunknade vi i munkar och mobilskal.

Men det var ändå jättekul! Jag hade världens bästa sällskap i Minna, Minnas gårdsbutik. Vi hade så trevligt! Hoppas på fler samarbeten med henne i framtiden. :)

Och visst är det billig reklam. Vad hade en annons i tidningen kostat!? Man får se det positivt!

Och ni som kom förbi: TACK! Ni förgyllde ju faktiskt vår dag!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...