Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 7 maj 2012

Vad som komma skall...

Planerade för att klippas ut och utklippta. Och mer väntar. Puh! ;)

Ska bli kulpåsar... 
...haklappar...
...och små börsar.

Jag var en sväng in till sta´n för att sätta in mina marknadspengar på banken och åkte sedan en tur till Återbruket på Göta. Hittade fem lampstommar så nu är jag så sugen att göra fler sådana också. Tänk om dygnet kunde ha några fler timmar. Så mycket roligt man kunde göra då! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...