Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 28 maj 2012

Bara för att...

Och bara för att Susanne är en så förträffligt fin och sympatisk person (som även kommer med kassar fyllda av fina kläder till min Nelly) så ska hon få en matchande börs att samla alla Paris-kvitton i... eller hon får väl ha den till vad hon vill. Kvitton lät ju inte så kul...:)
Nu måste jag äta lunch! Hjälp, vad sent det blev!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...